Holi

 L’Associació Catalana de Bollywood i l’Ajuntament de Sabadell co-organizan HOLI SABADELL.

Col.laboren: Centre Asana , Restaurant Vindaloo, Estampa’t (Barberà i Sant Cugat), Sisters Sabadell, Perruqueria Raquel Magañá i Sat Nam Experience.

HOLI SABADELL 2019 DIUMENGE 24 DE MARÇ al Parc Catalunya

QUÈ ÉS EL HOLI??

La festa dels colors, la benvinguda a la primavera, l’explosió d’alegria…es celebra al març o abril.

Hi ha moltes llegendes relacionades amb la història del HOLI però la que més ens agrada és aquesta:

El Déu Krishna, enamorat de Radha, li pregunta a la seva mare Yashoda per què ell és tan fosc i la Radha té un color tan clar…la seva mare en veure la seva tristor crea una festa on tothom es taca de pols de colors i així per un dia tots som iguals, sense importar raça, color, casta o religió.

Els pols de colors són pigments naturals amb talc hipoal.lergènics que fan del HOLI un dels díes més bonics de l’Índia. S’ha d’anar vestit de blanc perquè resaltin els colors i és comú beure bhang, un iogurt amb extracte de cannabis.

HOLI SABADELL es celebra per 11è any consecutiu sent el més gran del país.

Només has d’agafar la teva familia, venir vestits de blanc i adquirir prèviament els colors que estan disponibles a diversos punts de Sabadell.

HOLI SABADELL és un esdeveniment autofinançat, per això agarïm qualsevol col.laboració econòmica que fan que la festa pugui continuar sent gratuïta.

Els nostres colors han passat un extricte control de seguretat i estan a meitat de preu de qualsevol lloc on els puguis comprar. Posem a la teva disposició diferents punts de recollida a Sabadell i rodalíes.

Vols una samarreta? Envia’ns un mail a asanabollywood@gmail.com o contacta’ns per WhatsApp al 650 179 839.

També pots col.laborar adquirint begudes i menjar típic de l’India a preus populars a la nostra barra el dia de l’esdeveniment.